Tilbud

Arowana Formula

DKK 99,00DKK 158,00

Ryd
Compare
Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Beskrivelse

NorthFins Arowana Formula er specielt udviklet til at intensivere dine Arowanas farver. Store mængder af Antarktis Krill bruges til at producere disse flydende Arowana-pinde, hvilket gør det uimodståeligt for dine fisk.

Tilgængelig størrelse: 3 mm


Fås i pakken: 250g, 500g, 1kg

Pellet type: Flydende Sticks.

Anbefalet til: En bred vifte af Arowana eller enhver anden type kødædende ferskvandsfisk.

Hovedingredienser:

Høj Omega-3 Sildemel – Det højeste kvalitetsfiskemel.
Silde indeholder en højere koncentration af DHA, der fremmer sund udvikling, vækst og farvning i fisk. Ferskfanget og frosset.

Sardinmel – Meget vigtig og gavnlig ingrediens, som giver dine fisk, ikke bare fuldtfordøjede og absorberede proteiner, men også med følgende næringsstoffer: Vitamin B12, Selen, Fosfor, D-vitamin, Calcium, Vitamin B3, Jod, Kobber, Cholin og Vitamin B2.

Silde- og Sardinmel indeholder en af de mest koncentrerede kilder til omega-3 fedtsyrerne EPA og DHA.

Antarktis Krill – Den antarktiske krill (Euphausia superba) er en art af krill, også kaldet lyskrebs, der findes i havet omkring Antarktis. Dette lille krebsdyr er hjørnestenen i det antarktiske økosystem i Sydhavet.
Det er en rejerlignende marine hvirvelløse (“uden rygsøjle” eller “uden ryghvirvler”) dyr. Hver krill består af ca. 15% protein af høj kvalitet, der indeholder vitale aminosyrer og ca. 3% fedt og vitaminer. Det leverer mineraler som jern, fosfor og calcium. Det er også en naturlig kilde til carotenoider, som frembringer de stærke og levende farver i din fisk.
Indeholder en høj koncentration af Asthaxantin, som er et kraftigt naturligt pigment og antioxidant. Over 95% af pigmenterne i krill er i form af astaxantin. Astaxantin er ikke kun et naturligt pigment, men fungerer også som en fotoprotektor og antioxidant. Desuden er det blevet bevist, at astaxantin har en virkning i væksthastigheder og immunmodulation af både fisk og rejer. Antarktis Krill er fanget i det klare Antarktiske Ocean, og behandles inden for en time, og er pakket ombord på specialudstyrede skibe for at sikre sin friskhed, smag og superlative kvalitet. Således også et nyttigt fødevareprodukt til mennesker.

Certificeret Organisk Kelp – En type søgræs.
Kelp leverer ca. 60 mineraler, 21 aminosyrer og 12 vitaminer. Det giver også nitrogen, kalium, mikronæringsstoffer, kulhydrater og vigtige plantehormoner. Den regelmæssige brug af Kelp som fodertilskud hjælper med at øge brugen af alle ingredienser i en komplet foderration, hvilket forbedrer dine fisks generelle sundhed og ydeevne. Kelp er en meget god og naturlig kilde til K-vitamin. Næsten alle typer fiskefoder burde bruge Kelp i stedet for syntetisk K-vitamin.

Spirulina – Disse 100% naturlige blågrønne alger er fyldt med rå proteiner og en bred vifte af vitaminer og mineraler, som fremmer optimal sundhed og forbedre immunfunktionen.
Spirulina indeholder også beta-caroten og andre naturlige pigmenter til farveforbedring.

Calcium Montmorillonite Clay – Indeholder 67 mineraler, herunder calcium, jern, magnesium, mangan, kalium, silica og meget mere.
Giver også væsentlige sporstoffer. Hjælper med at kompensere for diætmangler. Det har vist sig at være effektiv i fjernelsen af mykotoksiner, svampe, tungmetaller og andre toksiner fra dyrenes tarme.
Indeholder Astaxanthin (hæmatococcus alger). Hæmatococcus mikroalger leverer en ekstremt rig kilde til astaxanthin i en matrix af carotenoider. Dyr, der er pigmenteret med Astaxanthin, får en mere naturlig, ensartet farve.
Astaxanthin kan hjælpe med at lindre smerter og betændelse. Bekæmper træthed, understøtter øjenhygiejne, renser cellerne og er hud- og solbeskyttende.

Ingredienser:
Antarktis Krill (Euphausia Superba), Høje DHA Omega-3 Sildemel, Sardin, Hvedemel, Organisk Kelp (Laminarialer), Spirulina, Hvidløg (Allium Sativum), Astaxanthin, Montmorillonitlera, Vitamin A Acetat, L -Ascorbyl-2-polyphosphat, Cholecalciferol, Alphatocopherolacetat, Vitamin B12-supplement, Riboflavin-supplement, Niacin, Pantothensyre, Thiamin, Calciumpantothenat, Pyridoxinhydrochlorid, Folinsyre, Biotin, Cholinchlorid, Cobaltsulfat Ferrosulfat, Mangansulfat, Selen, Zink, Rosmarinekstrakt (Rosmarinus Officinalis).

Garanteret analyse:
Råprotein (Min): 44%
Råfedt (min.): 5%
Rå Fiber (Max): 5%
Fugtighed (maks.): 9%
Ask (Max): 9%

Yderligere information

Størrelse

250 g, 500 g, 1000 g

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Arowana Formula”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *